top of page

KTCLO Ladder

clubladderOnLight.png

Schrijf je in voor onze KTCLO LADDERS!

GEMENGD ENKEL & GEMENGD DUBBEL

 

!! Nieuw !!

Na het succes van onze gemengd enkel- en dubbelladders tijdens de zomerperiode, zullen we tijdens de winterperiode een "KTCLO winter gemengd dubbelladder" aanbieden. 

Voor wie?

Voor alle KTCLO leden - gratis - behalve leden met een "Jaarabonnement daluren". Zij kunnen niet deelnemen omdat zij geen reservatierechten hebben tijdens de piekuren.

Inschrijven

Schrijf je hier in voor de KTCLO LADDER - Gemengd Enkel

Schrijf je hier in voor de KTCLO LADDER - Gemengd Dubbel

Schrijf je hier in voor de KTCLO LADDER - Gemengd Dubbel - Winter Editie

Wat?

Voor recreant tot competitiespeler: KTCLO LADDER is een leuke en snelle manier om nieuwe tennismaatjes van jouw niveau op je club te ontmoeten. Meld je aan en binnen 2 weken speel je je eerste leuke wedstrijd. Te druk of geblesseerd? Dan sla je gewoon een ronde over.

Aan het begin van de volgende ronde ontvang je een email met contactinformatie van je tegenstander en hoe je de wedstrijd plant. Je beginpositie is gebaseerd op je speelsterkte. Daarna tellen alleen wedstrijdresultaten.
 

Spelregels


Je speelt de gebruikelijke duur van een enkel- of dubbelreservatie en telt de games door. De wedstrijd kan eindigen in een gelijkspel. Je wisselt van positie als je wint van iemand die hoger staat. Je zakt 1 plek als je een wedstrijd annuleert of als je de laatste 2 rondes hebt overgeslagen. Je wordt van de ladder gehaald als je 2 rondes op rij je wedstrijden annuleert en niet reageert op email. Je kunt je altijd weer opnieuw aanmelden.
 

Volledige spelregels.

Rondes


Elke 2 weken start een nieuwe ronde en ontvangen de spelers een email met informatie over de volgende wedstrijd. De hoogst genoteerde speler maakt een afspraak om de wedstrijd te spelen. De winnaar registreert de wedstrijduitslag. De uitslag wordt aan het einde van de ronde verwerkt. Je kunt rondes overslaan door je instellingen aan te passen.

Seizoen


Je kunt je het hele seizoen aanmelden voor de ladder. Je kunt rondes overslaan, bijvoorbeeld als je op vakantie gaat. Aan het einde van het seizoen huldigen wij de spelers met de meeste wedstrijden, de snelste stijgers, en de top 3. Je wordt vanzelf ingedeeld voor het volgend seizoen, totdat je je afmeldt.

Overzicht van de seizoenen.

bottom of page